Eyeliner / Linie fina pe pleoapa superioara

Micropigmentarea pleoapelor sau eyeliner cum mai este denumita aceasta procedura, este extrem de benefica pentru cele ce adora conturarea pleoapei de sus, linia fina de contur se personalizeaza in functie de forma ochilor dar evident tinand cont si de parerea clientelor.

Micropigmentare pleoape Constanta

Tehnici folosite 

Micropigmentare pleoape

Este o tehnica perfecta pentru cele ce folosesc acest timp de machiaj zilnic, atat de elegant si clasic in acelas timp, prin micropigmentare putem schimba usor forma ochilor putand sa dam un aspect de ochi
marit sau mai ridicat sau mai alungit, astfel pe langa faptul ca scapam de machiajul zilnic, aducem si o imbunatatire a aspectului fara interventii chirurchicale.

Expert Trainer

Oana Monea

Ma caractezizez ca fiind o fire extrem de ambitioasa, increzatoare in fortele proprii, perseverenta si cu viziune pentru frumos. Daca pot intr-adevar vorbi cu pasiune despre ceva, acesta este meseria mea, machiajul semipermanent si in special reconstructia sprancenelor care m-a fascinat dintodeauna.

Mi-a placut intodeauna sa studiez, sa aflu cat mai multe despre tot ceea ce inseamna domeniul beauty dar mai ales sa merg la cursuri si masterclass-uri de dermopigmentare, am calcat pragul celor mai renumiti traineri internationali cum ar fi: Sviatoslav Otchenash, Branko Babic Academy, Nataliya Yeremenko, Oksana Martynenko, Dolores Srok, Adi Schendel, Moshe Alul si multi altii pentru a fii mereu in actualitate cu tot ce este nou si a-mi imbunatatii tehnicile de lucru.

Cursuri efectuate

   • Branko Babic PhiAcademy
   • Trainer Start Academy
   • Grand Master Sviatoslav Otchenash
   • Nataliya Yeremenko PMU
   • Oksana Martynenko
   • Dolores Srok
   • Adi Shendel
   • Purebeau UK
   • Moshe Alul

Premii castigate

   • 2019 Gala Cosmobeauty – Premiul Cea mai buna scoala de Dermopigmentare din Romania
  Oana Monea

  Cea mai minunata ființă pe care am cunoscut-o.
  In urma cu un an, atât eu cât și mama mea ne-am hotărât să apelăm la serviciile Oanei. Vreau sa va mărturisesc ca, după un an de la procedura, sprâncenele noastre arată perfect.
  O recomand cu tot dragul. Este un om minunat, talentat și profesionist.
  ”Calitatea este mândria manoperei “

  Madalina Elena

  Ador lucrarile lui Oana si imi place tot ceea ce face.

  O recomand!!!

  Luminita Neciov

  Oana este incredibila. Face minuni. Va garantez. Dupa aproape 4 ani de “desenat” sprancenele in fiecare dimineata, Oana m-a convins ca pot merge cu incredere pe mainile ei. Asa am prins curaj, dupa ce mi-a insuflat increderea necesara sa fac acest pas. (Nici o alta fata nu a reusit si credeti-am incercat multe in atatia ani, dar sunt o fire perfectionista). Recomand cu cea mai mare incredere.

  Nicoleta Antohi

  Lucrarile mele

  Micropigmentare pleoape Constanta model 2
  Micropigmentare ochi Constanta
  Micropigmentare pleoape Constanta