Pigmentare buze: volum si contur

In functie de nevoile fiecarei cliente putem corecta mici imperfectiuni sau sa cream volum pentru un efect de buze mai pline.

Micropigmentare buze Constanta fundal
Micropigmentare buze Constanta

Micropigmentarea buzelor

 

Este cunoscut faptul ca femeile sunt dintindeauna in cautarea unui ruj care persista, care poate rezista intreaga zi, fara sa fie nevoie sa il reimprospateze. Cum rujul perfect nu exista, solutia pentru buze perfecte in orice moment al zilei este micropigmentarea buzelor, prin folosirea pigmentilor semipermanenti. MIcropigmentarea buzelor nu este insa destinata doar persoanelor ce isi dorec culoare pe buze ci si celor ce au asimetrii ale la nivelul acestora sau un contur neuniform sau nedefinit, in acest sens se poate folosi o culoare discreta, asemanatoare cu cea a buzelor naturale.
Deoarece aceasta procedura este relativ noua devenita polulara abia in ultimii ani, numarul doritoarelor creste de la zi la zi, insa pentru multi tehnicieni pigmentarea buzelor este inca o provocare.

Tehnici folosite 

Ombre

Tehnica ombre de micropigmentare a buzelor este aparuta recent, aceasta este varianta moderna a conturului de buze care a fost la mare cautare la inceputurile micropigmentarii insa acum este considerata o tehnica demodata.

Micropigmentarea ombre consta in trasarea si evidentierea conturului dar fara linii clare, evidente aceasta incepe de pe conturul buzelor si se pierde usor spre interiorul acestora fara a avea o granita vizibila si fara a umple buza de culoare. Efectul fiind de eleganta si finete fara a iesi in evidenta.

Acest stil de micropigmentare este recomandat atat persoanelor ce isi doresc un plus de culoare dar si celor ce au un contur natural asimetric sau depigmentat.

Clasic

Tehnica de micropigmentare clasica poate fi indrazneata in culori puternice sau poate fi foarte fina in culori naturale care nici nu ar lasa sa se vada ca exista o micropigmentare ci doar un aspect de buze tinere si sanatoase pigmentate natural.

Fie ca vrei sa ai buzele mereu date cu ruj sau iti doresti un aspect discret ambele variante pot corecta asimetrii sau depigmentarile naturale ale buzelor.

Culoarea incepe de pe contur si se termina in locul unde se unesc cele doua buze, mai exact toata suprafata exterioara a buzelor va fi umpluta cu pigment.

Conturul buzelor poate fi schimbat usor sau poate chiar sa fie ridicat pentru a crea un aspect usor de marire, astfel buzele vor parea mai pline.

Expert Trainer

Oana Monea

Ma caractezizez ca fiind o fire extrem de ambitioasa, increzatoare in fortele proprii, perseverenta si cu viziune pentru frumos. Daca pot intr-adevar vorbi cu pasiune despre ceva, acesta este meseria mea, machiajul semipermanent si in special reconstructia sprancenelor care m-a fascinat dintodeauna.

Mi-a placut intodeauna sa studiez, sa aflu cat mai multe despre tot ceea ce inseamna domeniul beauty dar mai ales sa merg la cursuri si masterclass-uri de dermopigmentare, am calcat pragul celor mai renumiti traineri internationali cum ar fi: Sviatoslav Otchenash, Branko Babic Academy, Nataliya Yeremenko, Oksana Martynenko, Dolores Srok, Adi Schendel, Moshe Alul si multi altii pentru a fii mereu in actualitate cu tot ce este nou si a-mi imbunatatii tehnicile de lucru.

Cursuri efectuate

 • Branko Babic PhiAcademy
 • Trainer Start Academy
 • Grand Master Sviatoslav Otchenash
 • Nataliya Yeremenko PMU
 • Oksana Martynenko
 • Dolores Srok
 • Adi Shendel
 • Purebeau UK
 • Moshe Alul

Premii castigate

 • 2019 Gala Cosmobeauty – Premiul Cea mai buna scoala de Dermopigmentare din Romania
   Oana Monea

   Cea mai minunata ființă pe care am cunoscut-o.
   In urma cu un an, atât eu cât și mama mea ne-am hotărât să apelăm la serviciile Oanei. Vreau sa va mărturisesc ca, după un an de la procedura, sprâncenele noastre arată perfect.
   O recomand cu tot dragul. Este un om minunat, talentat și profesionist.
   ”Calitatea este mândria manoperei “

   Madalina Elena

   Ador lucrarile lui Oana si imi place tot ceea ce face.

   O recomand!!!

   Luminita Neciov

   Oana este incredibila. Face minuni. Va garantez. Dupa aproape 4 ani de “desenat” sprancenele in fiecare dimineata, Oana m-a convins ca pot merge cu incredere pe mainile ei. Asa am prins curaj, dupa ce mi-a insuflat increderea necesara sa fac acest pas. (Nici o alta fata nu a reusit si credeti-am incercat multe in atatia ani, dar sunt o fire perfectionista). Recomand cu cea mai mare incredere.

   Nicoleta Antohi

   Lucrarile mele

   Micropigmentare buze Constanta model 1
   Micropigmentare buze Constanta model 4
   Micropigmentare buze Constanta model 2
   Micropigmentare buze Constanta model 5
   Micropigmentare buze Constanta model 5
   Micropigmentare buze Constanta model 3
   Micropigmentare buze Constanta model 5
   Micropigmentare buze Constanta model 4