Oana Monea

Expert Trainer

Ma caracterizez ca fiind o fire extrem de ambitioasa, increzatoare in fortele proprii, perseverenta si cu viziune pentru frumos.

Oana Monea poza profil
Oana Monea

Despre Mine

Cariera mea a inceput in 2016, cand am participat la primul meu curs in cadrul academiei PhiBrows, apoi in dorinta de a cunoaste mai mult acest domeniu m-am inscris la urmatorul curs de dermopigmentare unde in mai putin de un an am inceput sa predau, Start Academy.

Pentru ca sunt o fire independenta si imi place sa imi ating singura cele mai inalte teluri, tot in 2016 mi-am deschis si primul salon dedicat exclusiv dermopigmentarii.

Absolventa a Universitatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii o facultate care pot spune ca m-a ajutat enorm de mult in noul domeniu, formarea si studiul in comunicare mi-a fost de mare folos.

Daca pot intr-adevar vorbi cu pasiune despre ceva, acesta este meseria mea, machiajul semipermanent si in special reconstructia sprancenelor care m-a fascinat dintodeauna.

Forma, nuanta si textura in micropigmentare sunt elemente definitorii, motiv pentru care stapanirea tehnicilor este esentiala.

Mi-a placut intotdeauna sa studiez, sa aflu cat mai multe despre tot ceea ce inseamna domeniul beauty dar mai ales sa merg la cursuri si masterclass-uri de dermopigmentare, am calcat pragul celor mai renumiti traineri internationali cum ar fi: Sviatoslav Otchenash, Branko Babic Academy, Nataliya Yeremenko, Oksana Martynenko, Dolores Srok, Adi Schendel, Moshe Alul si multi altii pentru a fi mereu in actualitate cu tot ce este nou si a imbunatati tehnicile de lucru.

Prin munca si mult sudiu am ajuns chiar eu sa devin trainer si chiar speaker international la diferite conferinte si evenimente din domeniul dermopigmentarii.

In 2019 mi-am dorit sa imi extind granitele salonului asa ca am adus servicii noi si angajati noi, avand deja un nume foarte cunoscut in domeniul meu mi-a fost usor sa evoluez, clientele mele deja avand incredere in serviciile mele de maxima calitate.

Pentru viitor lucrez la un proiect legat de domeniul beauty si nu numai, insa doresc sa va surprind!

Micropigmentare Sprancene

Forma sprancenelor contribuie decisiv la expresia faciala si la simetria chipului, tehnicile moderne vin in ajutorul nostru si au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de a corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile fiecarui chip.

Micropigmentare Ochi

Machiajul pleoapelor este cunoscut din cele mai vechi timpuri, acesta nu a fost niciodata considerat demodat, el pune in valoare linia ochilor si chiar corecteaza mici asimetri sau chiar poate da impresia de marire sau miscorare a ochilor in functie de preferintele clientei. 

Simbol al elegantei linia de machiaj al pleoapelor acum este si semipermanenta ceea ce ne face sa fim mereu elegante si discret machiate in orice moment al zilei.

Micropigmentare Buze

Se stie ca femeile au fost mereu in cautarea rujului perfect care sa reziste pe parcursul intregii zile, micropigmentarea moderna a venit in ajutorul lor iar gama pigmentilor oferiti este una extrem de variata care poate satisface cu siguranta cerintele celor mai pretentioase cliente.

Rezistenta pigmentului fiind una de lunga durata.

Micropigmentare Areola

Micropigmentarea areolei vine in sustinerea femeilor ce necesita reconstructia areolei dupa interventii chirurgicale sau chiar si in cazul asimetriilor sau dimensiunilor areolelor mamare si are scop estetic. 

Interventia nu este dureroasa.

Experienta

Phibrows Academy
12.06. 2016

Microblading

Start Academy
21.07.2016

Eyebrows -Lips- Eyeliner

Claudia Paise
6.12.2016

Microblading, tapshading, hairstroke, microshading

Academia Delia Juja
07.02.2017

Cosmetician acreditat

Ucraine Natali Masnaya
23.05.2017

Permanent Style Lips

Dermopigmentist actreditat
20.07.2017
Moshe Alul
22.09.2017

Eye Shadow

Ana Maria Margineanu
23.09.2017

Pigmentologie

Start Academy
23.09.2017

Plasma Pen

Start Academy
11-10.2017

Tatto removal NON-LASER

Experienta

Berlin Purebeau Fibroblsting Natali Perez
28.03.2018
Ana Maria Margineanu
27.04.2018

Modern Eyeliner

Formator Creditat
05.07.2018
PMU EAST CONFERENCE
15.10.2018

Scalp, areola, tattoo removal, eyebrows, eyeliner, lips. Pigmentologi: Natalya Yeremenko, Andy Schendel, Dolores Srok, Linda Paradis, Ana Maria Margineanu, Elena Copaceanu, Jenya Denizeri, Natalia Datsiuk,

tattoo removal/indepartare LASER, NON LASER Acreditat
24.10.2018
Dolores Srok
20.11.2018

Swiss Color DS lips, Crystal Dust Eyeliner

Berlin Purebeau
19.01.2019

Eyebrows-Eyeliner-Areola-Lips
Agniezgk Orlowska, Vikatorya Rudko

Alina Delcaru
19.03.2019

Ombre brows

Siu Lam Cheung, Dirk Hundertmarc, Ktrin Hunfertmarc
28.05.2019

Eyebrows, Fibroblast

Fusion Masterclass – Elena Copaceanu
12.05.2018

Eyebrows

AMA Beauty Academy
23.04.2019

Makeup

OMG Okasana Martynenko
07.07.2019

Eyebrows

Mihaela Trifin
12.12.2019

IPL& LASER

Sviatoslav Ochenash- Magic Shading
13.03.2020

Aquarelle lips, soft liner