Indepartarea LASER a tatuajelor faciale si a micropigmentarilor gresite

Daca ai o micropigmentare in zona sprancenelor sau un tatuaj cosmetic de care nu esti multumit si iti doresti sa il indepartezi, cea mai sigura metoda si cea mai eficienta este indepartarea LASER.

Indepartearea tatuajului
Micropigmentare buze Constanta

Reactii secundare:

Toti clientii se pot astepta la reactii secundare, acestea pot aparea imediat dupa procedura sau a doua zi:

 • Roseata
 • Inflamare
 • Sensibilitate
 • Cruste
 • Vezicule
 • Vanatai
 • Hiperpigmentare
 • Hipopigmentare

Toate aceste reactii sunt temporare si apar la persoanele cu un ten foarte sensibil.

 Indepartarea tatuajelor

 

Inainte de a incepe tratamentul este important sa se stabileasca asteptarile reale ale acestei proceduri.
In general indepartarea unei pigmentari dureaza mai mult decat pigmentarea acestuia, daca pigmentarea se realizeaza in maxim 2 sedinte, ei bine, indepartarea poate ajunge chiar si la un numar dublu de sedinte fata de acesta sau chiar si la 7-10 sedinte, exista insa si exceptii cand pigmentul din piele este mai usor de indepartat si pielea reactioneaza mai bine, in aceste cazuri o singura sedinta este suficienta, insa trebuie sa luam in calcul ambele variante.
Inca un element important in aceasta procedura este durata indepartarii, LASER-ul nu are efect imediat, acesta nu indeparteaza pigmentul ci sparge particula de pigment din piele, aceasta devenind foarte fina iar organismul reuseste sa o elimine mai usor, astfel este nevoie de rabdare din partea clientului. Este nevoie de timp ca organismul sa elimine particulele de pigment din piele astfel, procesul de indepartare poate sa dureze luni de zile.
Realizarea sedintelor de tratament la un interval mai mic de 4-6 saptamani poate avea reactii adverse si poate cauza leziuni sau cicatrici si nu ii asigura organismului timpul necesar de eliminare a pigmentului ce a fost fractionat in sedinta anterioara.
Specialistul nu poate sti cu exactitate cate sedinte de tratament sunt necesare fiind vorba de unicitatea fiecarui organism in parte, de viteza lui de a raspunde la tratament si mai ales tipul de pigment si adancimea la care a fost introdus in piele tatuajul ce este indepartat.
Procedura provoaca un disconfort, o durere suportabila, similara cu micropigmentarea sau tatuarea, insa contactul laserului cu pielea nu dureaza mai mult de 10 minute, astfel durerea va fi suportata mai usor.
Pentru ca durerea sa fie resimtita mai usor, se folosesc produse cosmetice cu efect de anestezic.
Riscul cicatricilor este exclus!
Pielea ramane curata si sanatoasa dupa un astfel de tratament, exceptie facand cazurile in care pe suprafata pigmentata deja exista cicatrici de la tratamente anterioare executate gresit sau in cazul in care clienta nu respecta indicatiile tehnicianului iar vindecarea nu se desfasoara in conditii de siguranta.

Expert Trainer

Oana Monea

Ma caractezizez ca fiind o fire extrem de ambitioasa, increzatoare in fortele proprii, perseverenta si cu viziune pentru frumos. Daca pot intr-adevar vorbi cu pasiune despre ceva, acesta este meseria mea, machiajul semipermanent si in special reconstructia sprancenelor care m-a fascinat dintodeauna.

Mi-a placut intodeauna sa studiez, sa aflu cat mai multe despre tot ceea ce inseamna domeniul beauty dar mai ales sa merg la cursuri si masterclass-uri de dermopigmentare, am calcat pragul celor mai renumiti traineri internationali cum ar fi: Sviatoslav Otchenash, Branko Babic Academy, Nataliya Yeremenko, Oksana Martynenko, Dolores Srok, Adi Schendel, Moshe Alul si multi altii pentru a fii mereu in actualitate cu tot ce este nou si a-mi imbunatatii tehnicile de lucru.

Cursuri efectuate

 • Branko Babic PhiAcademy
 • Trainer Start Academy
 • Grand Master Sviatoslav Otchenash
 • Nataliya Yeremenko PMU
 • Oksana Martynenko
 • Dolores Srok
 • Adi Shendel
 • Purebeau UK
 • Moshe Alul

Premii castigate

 • 2019 Gala Cosmobeauty – Premiul Cea mai buna scoala de Dermopigmentare din Romania
   Oana Monea

   Cea mai minunata ființă pe care am cunoscut-o.
   In urma cu un an, atât eu cât și mama mea ne-am hotărât să apelăm la serviciile Oanei. Vreau sa va mărturisesc ca, după un an de la procedura, sprâncenele noastre arată perfect.
   O recomand cu tot dragul. Este un om minunat, talentat și profesionist.
   ”Calitatea este mândria manoperei “

   Madalina Elena

   Ador lucrarile lui Oana si imi place tot ceea ce face.

   O recomand!!!

   Luminita Neciov

   Oana este incredibila. Face minuni. Va garantez. Dupa aproape 4 ani de “desenat” sprancenele in fiecare dimineata, Oana m-a convins ca pot merge cu incredere pe mainile ei. Asa am prins curaj, dupa ce mi-a insuflat increderea necesara sa fac acest pas. (Nici o alta fata nu a reusit si credeti-am incercat multe in atatia ani, dar sunt o fire perfectionista). Recomand cu cea mai mare incredere.

   Nicoleta Antohi