Îndepărtarea LASER a tatuajelor faciale și a micropigmentărilor greșite
Dacă ai o micropigmentare în zona sprâncenelor sau un tatuaj cosmetic de care nu ești mulțumit și îți dorești să îl îndepărtezi, cea mai sigură metodă și cea mai eficientă este îndepărtarea LASER.
Îndepărtarea tatuajelor
Înainte de a începe tratamentul, este important să se stabilească așteptările reale ale acestei proceduri. În general, îndepărtarea unei pigmentări durează mai mult decât pigmentarea acesteia; dacă pigmentarea se realizează în maximum două ședințe, îndepărtarea poate ajunge chiar și la un număr dublu de ședințe față de aceasta sau chiar la 7-10 ședințe. Există însă și excepții, când pigmentul din piele este mai ușor de îndepărtat, iar pielea reacționează mai bine – în aceste cazuri, o singură ședință poate fi suficientă. Totuși, trebuie luate în calcul ambele variante.
Confort Sporit și Siguranța Pielii
Un alt element important în această procedură este durata îndepărtării. LASER-ul nu are efect imediat; acesta nu îndepărtează pigmentul direct, ci sparge particula de pigment din piele, făcând-o foarte fină, astfel încât organismul reușește să o elimine mai ușor. De aceea, este nevoie de răbdare din partea clientului, deoarece procesul de eliminare a particulelor de pigment din piele poate dura câteva luni.
Realizarea ședințelor de tratament la un interval mai mic de 4-6 săptămâni poate avea reacții adverse și poate cauza leziuni sau cicatrici, deoarece organismul nu primește timpul necesar pentru eliminarea pigmentului fracturat în ședința anterioară.
TRATAMENT
Tratament și Răspunsul Organismului
În general, îndepărtarea unei pigmentări durează mai mult decât pigmentarea acesteia; dacă pigmentarea se realizează în maxim 2 ședințe, ei bine, îndepărtarea poate ajunge chiar și la un număr dublu de ședințe față de aceasta sau chiar la 7-10 ședințe. Există însă și excepții când pigmentul din piele este mai ușor de îndepărtat și pielea reacționează mai bine; în aceste cazuri, o singură ședință este suficientă, însă trebuie să luăm în calcul ambele variante.
Încă un element important în această procedură este durata îndepărtării. LASER-ul nu are efect imediat: acesta nu îndepărtează pigmentul, ci sparge particula de pigment din piele, aceasta devenind foarte fină, iar organismul reușește să o elimine mai ușor. Astfel, este nevoie de răbdare din partea clientului. Este nevoie de timp ca organismul să elimine particulele de pigment din piele; prin urmare, procesul de îndepărtare poate să dureze luni de zile.
Specialistul nu poate ști cu exactitate câte ședințe de tratament vor fi necesare, având în vedere unicitatea fiecărui organism, viteza lui de a răspunde la tratament, tipul de pigment și adâncimea la care a fost introdus în piele tatuajul ce urmează a fi îndepărtat. Procedura provoacă un disconfort, o durere suportabilă, similară cu micropigmentarea sau tatuarea, dar contactul laserului cu pielea nu durează mai mult de 10 minute, ceea ce face durerea mai ușor de suportat. Pentru a face durerea mai ușor de suportat, se folosesc produse cosmetice cu efect de anestezic.
Riscul cicatricilor este exclus! Pielea rămâne curată și sănătoasă după un astfel de tratament, exceptând cazurile în care pe suprafața pigmentată există deja cicatrici de la tratamente anterioare executate greșit sau în cazul în care clienta nu respectă indicațiile tehnicianului, iar vindecarea nu se desfășoară în condiții de siguranță.
Reacții secundare
Toți clienții se pot aștepta la reacții secundare, acestea pot apărea imediat după procedură sau a doua zi:
- Roșeață
- Inflamare
- Sensibilitate
- Cruste
- Vezicule
- Vânătăi
- Hiperpigmentare
- Hipopigmentare
- Roșeață
- Inflamare
- Sensibilitate
- Cruste
- Vezicule
- Vânătăi
- Hiperpigmentare
- Hipopigmentare
Pentru programări și detalii despre oferte, contactați-ne folosind unul dintre mijloacele de mai jos